sobota 1. srpna 2009

Prázdniny - den 32.

Tak se mi prázdniny přehouply do druhé poloviny a padlo mi na mysl, že jsem zatím prakticky nic neudělal. Celý měsíc se nudím a nic, co by bylo opravdu zajímavého se nestalo.

Budíček byl dnes až po osmé hodině. Vyhrabal jsem se z postele a zopakovat ohraný rituál. Snídaně, zprávy, zuby a PC. Celé dopoledne jsem pracoval v Maxwellu a nechápal, proč se pozadí jednou vyrenderuje a podruhé ne. Až nyní na večer mi došlo, že bych se mohl kouknout na to, jak se zaplňuje paměť, kterou si alokuje aplikace a problém byl vyřešen.

Jinak, co se ještě stalo dneska zajímavého... Už asi nic. Jen přišel P s E a babičky. Tak že se zase probíraly drby a podobné věci. Zkrátka nic zajímavého.

Alespoň, že už dělám závěrečné práce na rendermanii. Doufám, že toto bude můj poslední render a poté budu moci dodělávat drobnosti. Už mi totiž hrabe z neustálého nastavení materiálů, osvětlení, mapování i samotného renderu. Chtěl jsem si udělat příjemný večer u třetího dílu LoTRa (EE), ale stejně mi nakonec plány překazily reflexe na desce stolu. No neřeším. Ještě chvíli tu pobudu a pofičím spát.

1 komentář:

Věra Kuběnová řekl(a)...

Ahoj Matýsku. Ty ses nějak rozepsal. Ani jsem si toho nevšiml, až teď od rána čtu. Děda