středa 5. srpna 2009

Prázdniny - den 35.

Nastal další den. Tentokrát polo-deštivý a chladný. Teplota se nepřehoupla nad 17 stupňů a tak jsem byl rád, že nemusí ven do té zimy.

Na snídani byl přichystaný toast a k němu jsem nalil hrnek mléka. Když byla hostina hotová, šlo se na TV. Asi tak 3 minuty jsem pořád mačkal tlačítka na ovladači, než mi došlo, že se vybily baterie. Dříve než jsem se stačil rozhodnout, co udělat, zazvonil telefon: „Dones mi nový diář. Je ve skříni.“. Pomalu v polospánku jsem si oblékl věci na běhání, zabalil diář do tašky a běžel do města, tam se otočil, sedl na kolo, které tam bylo ještě ze začátku prázdnin a jen zpátky dom, cestou se stavil za dědou a babičkou na jejich nové „chatě“. Zrovna jim to stavbaři skládali. Je to prostě hromada desek a skládá se to jako puzzle. Odvezl jsem jedny kolečka kamení a přestalo mě to bavit. Tak si babička vymyslela, že se zeptá stavbařů, kdo chce kafe a čaj. Hmm a tak se šlo vařit. Nechápu, proč skončil pytlík od čaje ve dřezu a místo cukru to osladila (zprasila) hromadou drahého sirupu.

Na oběd byla čočková polévka. Poté jsem usedl zase k PC a kvůli časovému posunu mi zbývalo ještě pár hodin, než začnou přednášky na Siggraphu 2009. Nuda mě přemohla a tak bylo rozhodnuto, že zapařím zase Fable. Pokračoval jsem poklidně v plnění questů až do doby, kdy jsem si řekl, že by bylo dobré se vlastně podívat, jakou osobnost jsem si vlastně ve hře vytvořil. Nemohl jsem ani uvěřit tomu, co tam bylo napsaného. Děsivost byla hodně v plusu, stejně tak jako přitažlivost a k tomu všemu mi na hlavě rostly rohy. Zkrátka sexy čert. A to jsem se celou hru choval pěkně. Nikoho jsem nezabil, když to šlo jinak, všem pomáhal a nakonec mám rohy. Je pravda, že moje oběti byly v pekle ještě dříve, než je některé z mých ohnivých kouzel zabilo, ale i tak… Mít kvůli tomu rohy?

Pauzu v hraní Fable vyplnily dlouho očekávané přednášky Autodesku. V přímém přenosu tam ukazovali, jak prakticky nic nového neudělali a jak se s tím můžou chlubit. No celkem slabota. Skoro jako můj nudný večer, kdy jsem sledoval jejich přednášky a psal si s lidmi na IM.

Poměrně nudný večer, jsem zakončil plánováním zítřka. Dlouho mě nic nemohlo napadnout a tak jsem vsadil na jistotu. Pojedu na Kopru na kole a bude.

btw: Zítra má pršet. :-)

Žádné komentáře: